Kéttengelyes shredderek openerek

PZ és OP sorozat

 

 

A Panizzolo PZ és OP sorozatú kéttengelyes shredderei fémhulladék aprító berendezések, melyek feladata a nagyméretű hulladék, a vegyes hulladék, fémhulladék, települési szilárd hulladék (MSW) és nagy mennyiségű ipari hulladék méretének hatékony csökkentése.

Hatékonyságukat számos ügyfél megerősíti a piacon, akik papírbálák, réz, alumínium, elektromos kábelek, elektromotorok, elektromos és elektronikai hulladék és gumi aprítására használják.

A PZ shreddereket és OP openereket úgy tervezték, hogy képesek legyenek a maximális teljesítmény elérésére, használatuk és karbantartásuk egyszerű legyen és kiváló minőségű feldolgozott végterméket biztosítsanak még a legkeményebb anyagok esetében is.

A pengék speciális ötvözetből készülnek a hosszú élettartam érdekében. Amennyiben mégis cserére kerülne sor, a vágókamra kialakításának köszönhetően ez egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

A garat és az alsó ürítő rész különféle kialakítású lehet, a feldolgozandó anyagnak a technológiai elvárásoknak, vagy akár a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően.

 

© Ametrin Hungary Kft. 2021
+36-20-371-4270 | info [kukac] ametrin.hu