Mobil kalapácsos törők

 

Panizzolo Flex Mobile gépcsalád             

 

A Panizzolo Flex Mobile sorozatú fémhulladék őrlésére szolgáló kalapácsos törőit úgy tervezték, hogy szállításuk, telepítésük, üzembehelyezésük gyorsan és egyszerűen megoldható legyen. Az őrlő cella a hangszigetelt házon belül található, a hidraulikus adagolóval, a hidraulika rendszerrel, a villanymotorral, a hajtáslánccal és a felügyeleti és vezérlőpanellel együtt. Ez garantálja az alacsony külső zajszintet és a biztonságos munkavégzést.

A moduláris kiegészítőknek köszönhetően a mágneses leválasztó szállítószalagok a házon kívül és belül is felszerelhetők.

A könnyen cserélhető szabadalmaztatott rendszerű bölcsők és rácsok valamint a rendkívül modern, a különböző anyagokhoz tartozó beállításokat tartalmazó szoftver, alkalmassá teszik az anyagok közti gyors és egyszerű átállásra. Ugyanazon gépen fel lehet dolgozni elektromotorokat, alumínium profilokat, öntvényeket, MSW hulladékot, konzervdobozokat, elektromos és elektronikus berendezéseket, egyéb fémhulladékokat.

A Panizzolo Recycling mobil kalapácsos törőit úgy tervezték, hogy a különböző részegységekhez könnyedén hozzá lehessen férni. A karbantartást igénylő területek könnyen megközelíthetők.

A hidraulikusan működtetett konténer fedél és a szintén hidraulikusan nyitható őrlőcella fedél közvetlen hozzáférést biztosít az őrlőcellához.

A rotor rendelkezik egy rögzítő mechanizmussal, amellyel a felnyíló őrlőcella fedeléhez rögzíthető. Így a bölcső, a rácsok könnyen cserélhetők. Ezek a részletek jelentősen befolyásolják a gép állás idejének csökkentését.


© Ametrin Hungary Kft. 2021
+36-20-371-4270 | info [kukac] ametrin.hu