Statikus kalapácsos törők

Panizzolo Flex Stationary gépcsalád 

 

A Flex statikus kalapácsos törő családot ipari hulladékok őrlésére fejlesztették. Alkalmas kifejezetten erős kopást okozó anyagok feldolgozására is.

A Panizzolo ebben az iparágban szerzett harminc éves üzemeltetési tapasztalatának felhasználásával képes volt a nagy hatékonyságú kalapácsos törők kifejlesztésére és gyártására.

A szabadalmaztatott, cserélhető bölcsőket és rácsokat tartalmazó rendszer lehetővé teszi különféle típusú és méretű fémhulladék őrlését.

Az ebből adódó nagy feldolgozási rugalmasságnak köszönhetően a feldolgozási ciklus felgyorsítható, az anyagok egyik rendszerről a másikra történő átvitele ideje pedig minimálisra csökkenthető.

A Panizzolo kalapácsos törői ideális gépek települési és ipari hulladékok ártalmatlanítására, és fémek, például réz, alumínium vagy vas visszanyerésére.

A kívánt végterméktől függően a kalapácsos törők gyorsan kombinálhatók számos kiegészítővel, például fém szeparátorokkal, hangszigetelő fülkékkel, elszívórendszerekkel és szállítószalagokkal, amelyek egyszerűsítik és maximalizálják a fémhulladék újrahasznosítását.

A berendezések karbantartási folyamatát úgy tervezték meg, hogy a műveletek egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek legyenek, így minimalizálva a gépek állásidejét.

A Panizzolo saját fejlesztésű szoftvere egyrészt valós időben, folyamatosan felügyeli és irányítja a feldolgozás folyamatát, másrészt rögzíti és naplózza a működés során keletkező adatokat. Ezek mind az érintőképernyős vezérlő felületről, mind internetes távoli hozzáféréssel elérhetőek.

 

 

© Ametrin Hungary Kft. 2020
+36-20-371-4270 | info [kukac] ametrin.hu