Szétválasztó berendezések

A Panizzolo Recycling moduláris, nagy teljesítményű hulladék-válogató rendszerekkel egészíti ki újrahasznosító gépeit. Ezeket a kiegészítő tartozékokat kifejezetten a vas- és színesfémhulladékok őrlési és finomítási műveletéből származó újrahasznosítható fémhulladékok válogatására, szétválasztására és visszanyerésére tervezték.
A fém alapanyagainak osztályozása az újrahasznosítási folyamat kulcsfontosságú szakasza. A rezgő, forgó rosták, a mágneses leválasztók és az örvényáramú-szeparátor rendszerek visszanyerik a vasat, a rezet, az alumíniumot és az acélt, miközben minimalizálják a még mindig jelen lévő inert anyag szennyeződéseket. Miután a feldolgozás befejeződött, jó minőségű, jól értékesíthető tiszta anyagot kapunk. 

A Panizzolo újrahasznosító üzemek értékes know-how-t és technológiailag fejlett rendszereket bocsájtanak az ügyfelek rendelkezésére.

Fémszortírozó rendszereik a mágneses, a nem mágneses fém és az inert anyagok szétválogatásával maximalizálják a fémhulladék feldolgozásának eredményeit.
A berendezések által előállított másodlagos nyersanyagok kiváló minőségűek. Mindenben megfelelnek a 333/2011 és az EU 715/2013 EU előírásoknak.

© Ametrin Hungary Kft. 2021
+36-20-371-4270 | info [kukac] ametrin.hu