Mega kalapácsos törők

Panizzolo Mega Stationary gépcsalád

 

 

A Mega kalapácsos törőket kifejezetten kemény és nagyméretű hulladékok feldolgozására tervezték.

Ezen berendezések tervezésénél különös figyelmet fordítottak a szerkezetre, az aprítási folyamat technikájára, a távozó anyag minőségére annak érdekében, hogy a gép óránkénti termelékenysége minél nagyobb legyen.

Az újrahasznosítási iparágban szerzett sokéves tapasztalat alapján a Panizzolo Recycling képes olyan kalapácsos törők gyártására, amelyek lényegesen nagyobb őrlési hatékonysággal rendelkeznek a jelenleg a piacon található versenytársak termékeihez képest.

A feldolgozott nagyméretű hulladékok jelentős kopást okozhatnak hosszú távon. A  legmodernebb Mega kalapácsos törők alkatrészei speciálisan megerősített és páncélozott szerkezettel rendelkeznek, miközben a gépek megtartják a Flex termékcsalád összes jó tulajdonságát.

A feldolgozási folyamatot úgy tervezték, hogy biztosítsa az egyes alkatrészek egyenletes kopását, elkerülve ezáltal a hirtelen meghibásodásokat és a termelékenység visszaesését.

Kalapácsaink és az őrlőcella páncélzata speciális kopásálló öntvényből készülnek, amelyek lehetővé teszik a jelentős kopást okozó terjedelmes méretű és nagy mennyiségű hulladék feldolgozását.

A felhasznált ötvözetek kifejlesztése a Padovai Egyetem Mérnöki Tanszékével közösen, a Panizzolo üzemében elvégzett helyszíni teszteléseken alapuló kísérletek eredményei.

 

 

 

© Ametrin Hungary Kft. 2021
+36-20-371-4270 | info [kukac] ametrin.hu